51 engstedts-ror-krylbo-avesta

Engstedts Rör AB

Certifierad Thermiainstallatör, Krylbo, Avesta, Fors, Horndal

Just nu: Slå till på en villavärmepump
– 4K Smart-TV på köpet!
LÄS MER HÄR

Engstedts Rör AB

Välkommen till Engstedts Rör AB - din certifierade återförsäljare i Krylbo/Avesta. Vi hjälper dig hitta den värmepumpslösning som passar bäst för just dig och ditt hus. Vid varje värmepumpsinstallation tar vi ett helhetsansvar och säkerställer att du får en lösning som du blir helt nöjd med. Kontakta Roger Engstedt på telefon 0226-76 90 47 för personlig vägledning

Öppettider

Mån- Fre: 7.00-16.00


Kontakta oss

Roger Engstedt

0226-76 90 47

roger@engstedtsror.se

Adress

Engstedts Rör AB

Västmannagatan 11

77552 Krylbo/Avesta

Goda råd är gratis

Funderar du på att köpa värmepump? Har du frågor rörande ditt nuvarande system, tomtförutsättningar, värmebehov, dimensionering, finansiering, tillstånd, garantier eller försäkringar?

Vi hjälper dig att räta ut alla frågetecken och komma fram till en kalkyl som visar hur mycket du kan spara. Det ska vara ett enkelt och tryggt att investera i en värmepump!

Jag vill ha rådgivning Jag vill ha rådgivning

Jag vill ha rådgivning

Stora Värmepumpsboken

Att köpa värmepump är ett klokt beslut, men det kräver eftertanke. Ska du välja bergvärme? Eller luftvärme? Vad är viktigt när det gäller varmvattenproduktion? Vad innebär begrepp som COP och årsverkningsgrad?

Stora Värmepumpsboken ger dig en bra grund inför valet av värmepump. Vi skickar ut den helt kostnadsfritt och du kan även ladda hem den som PDF. Trevlig läsning!

Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken

Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken

Frågor? Ring oss direkt på 0226-76 90 47