38 stora-mellby-ror-sollebrunn

Stora Mellby Rör AB

Certifierad Thermiainstallatör, Sollebrunn, Trollhättan, Alingsås

NYHET: THERMIA ITEC

Vår mest effektiva luft/vatten-värmepump någonsin

Thermia iTec är en robust och pålitlig maskin byggd för nordiskt klimat, med effektiviteten av den senaste invertertekniken.

Jag vill veta mer

Jag vill veta mer om Thermia iTec

Begär offert

Jag vill begära offert

iTec - effektivast någonsin

Ända sedan Thermia startade 1923, har affärsidén varit att hjälpa svenska folket att spara energi. Den senaste lanseringen följer i samma spår: iTec är den mest energieffektiva luft/vatten-värmepump Thermia någonsin skapat. Målet är att den ska hjälpa många svenska villaägare att spara tusentals kronor på sina elräkningar.

Hemligheten bakom besparingarna är den senaste invertertekniken, som anpassar värmepumpens effekt direkt efter behovet. iTec är byggd för nordiskt klimat och utrustad med en rad finesser som elektronisk expansionsventil, intelligent automatisk avfrostning, plug and play-anslutning, kylfunktion och rostfri varmvattenberedare. Sammantaget gör detta iTec till en robust och pålitlig maskin som snabbt betalar tillbaka investeringen.

  • Vår mest effektiva luft/vatten-värmepump någonsin

  • Extra hög besparing tack vare inverterteknik

  • Byggd för att ge maximal prestanda i nordiskt klimat

Smidigt och lättskött

Thermia iTec består av två delar: själva värmepumpen som placeras utomhus samt ett inomhuspaket. Det finns tre varianter av inomhuspaket att välja mellan. Vilket paket du behöver beror på förutsättningarna i din bostad. Din återförsäljare hjälper dig att hitta den bästa löningen för just ditt hus.

iTecs redan låga ljudnivå kan reduceras ytterligare vid behov, genom ett så kallat silent mode, och med hjälp av tillbehöret Thermia Online finns möjlighet att styra värmepumpen på distans – via dator, läsplatta eller mobiltelefon.

Jag vill veta mer Jag vill veta mer

Jag vill veta mer om Thermia iTec

Flexibilitet och Trygghet

iTec finns i storlekarna 5, 9 och 16 kW, och har tre olika inomhuspaket att välja på:

  • Standard: Styrskåp med kontrollpanel.
  • Total: Styrskåp innehållande kontrollpanel, elpatron, cirkulationspump, växelventil och varmvattenberedare.
  • Total Compact: Innehåller samma komponenter som Total, men har ett lägre höjdmått.

 

Thermias 16-åriga trygghetsförsäkring för luft/vatten-värmepumpar gäller hela produkten – de sex första åren är kostnadsfria och du väljer sedan själv om du vill förlänga ytterligare tio år

Trygg och miljövänlig värme som sparar pengar varje dag!

iTec kan minska din uppvärmningskostnad med upp till 80 procent. Din närmaste Thermia-installatör hjälper dig kostnadsfritt med en kalkyl efter dina behov.

Begär offert Begär offert Begär offert

Jag vill begära offert