45 mh-rorteknik-stora-skedvi

MH Rörteknik AB

Certifierad Thermiainstallatör, Hedemora/Säter

Luft/vattenvärme-
pumpen som är bäst
när det gäller
LÄS MER HÄR

MH Rörteknik AB

Välkommen in på ett besök i våra nyöppnade lokaler. Stort produktsortiment samt installerade Thermia värmepumpar på plats. Går inte att missa, stora skyltar vid vägen. Väl mött där Med vänlig hälsning Markus Hällbo.

Öppettider

Mån-Fred 7.00-16.00


Kontakta oss

Markus Hällbo

070-6620517

markus@markushallbo.se

http://www.mhrörteknikab.se

Adress

MH Rörteknik AB

Bispbergshyttan 252

78392 Hedemora/Säter

Vi är ett Thermia Värmepumpcenter

Här finns allt för dig som har eller tänker skaffa värmepump. Vi erbjuder ett komplett utbud gällande Thermias villavärmepumpar – allt kring produkter, installation och service.

Läs mer här

Goda råd är gratis

Funderar du på att köpa värmepump? Har du frågor rörande ditt nuvarande system, tomtförutsättningar, värmebehov, dimensionering, finansiering, tillstånd, garantier eller försäkringar?

Vi hjälper dig att räta ut alla frågetecken och komma fram till en kalkyl som visar hur mycket du kan spara. Det ska vara ett enkelt och tryggt att investera i en värmepump!

Jag vill ha rådgivning Jag vill ha rådgivning

Jag vill ha rådgivning

Stora Värmepumpsboken

Att köpa värmepump är ett klokt beslut, men det kräver eftertanke. Ska du välja bergvärme? Eller luftvärme? Vad är viktigt när det gäller varmvattenproduktion? Vad innebär begrepp som COP och årsverkningsgrad?

Stora Värmepumpsboken ger dig en bra grund inför valet av värmepump. Vi skickar ut den helt kostnadsfritt och du kan även ladda hem den som PDF. Trevlig läsning!

Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken

Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken

Frågor? Ring oss direkt på 070-6620517