38 stora-mellby-ror-sollebrunn

Stora Mellby Rör AB

Certifierad Thermiainstallatör, Sollebrunn, Trollhättan, Alingsås

Utbytespumpen
gör valet enkelt
LÄS MER HÄR

Stora Mellby Rör AB

Vi har lång erfarenhet av att installera värmepumpar och hjälper dig gärna med den lösning som är mest effektiv för just ditt hus. Vi utför även större installationer i t.ex. hyreshus, skolor, industrier och flygplatser. Våra tekniker är certifierade för kylanläggningar. Vänd dig till oss med förtroende, vi kan hjälpa dig!

Öppettider

mån-fre 7.00-16.00 tors 7.00-18.00


Kontakta oss

Tomas Andersson

0322-418 80

info@mellbyror.se

http://www.mellbyror.se

Adress

Stora Mellby Rör AB

Gräsgatan 4

44173 Sollebrunn

Vi är ett Thermia Värmepumpcenter

Här finns allt för dig som har eller tänker skaffa värmepump. Vi erbjuder ett komplett utbud gällande Thermias villavärmepumpar – allt kring produkter, installation och service.

Läs mer här

Goda råd är gratis

Funderar du på att köpa värmepump? Har du frågor rörande ditt nuvarande system, tomtförutsättningar, värmebehov, dimensionering, finansiering, tillstånd, garantier eller försäkringar?

Vi hjälper dig att räta ut alla frågetecken och komma fram till en kalkyl som visar hur mycket du kan spara. Det ska vara ett enkelt och tryggt att investera i en värmepump!

Jag vill ha rådgivning Jag vill ha rådgivning

Jag vill ha rådgivning

Stora Värmepumpsboken

Att köpa värmepump är ett klokt beslut, men det kräver eftertanke. Ska du välja bergvärme? Eller luftvärme? Vad är viktigt när det gäller varmvattenproduktion? Vad innebär begrepp som COP och årsverkningsgrad?

Stora Värmepumpsboken ger dig en bra grund inför valet av värmepump. Vi skickar ut den helt kostnadsfritt och du kan även ladda hem den som PDF. Trevlig läsning!

Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken

Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken

Frågor? Ring oss direkt på 0322-418 80