50 janne-carlson-ror-valberg

Janne Carlson Rör AB

Certifierad Thermiainstallatör, Vålberg, Karlstad, Grums, Edsvalla, Kil

HÖSTENS HETA NYHETER

Vilken värmepump letar du efter?

Thermia har ett brett utbud av värmepumpar som gör det lätt att hitta en värmepump som passar just dina behov. Nu lanserar vi dessutom de två nya luft/luftvärmepumparna Aura T1 och Aura S1, frånluftsvärmepumpen Ventec och bergvärmepumpen Inverter Mini.

Jag vill veta mer

Jag vill veta mer om Thermias trygghetspaket

Begär offert

Jag vill begära offert

Vi hjälper dig hitta rätt värmepump

Kontakta oss så berättar vi mer om våra nyheter och vårt övriga produktsortiment. Vi hjälper vi dig att hitta rätt värmepump, utifrån dina behov och ditt hus förutsättningar. Välkommen!

En trygg investering

En värmepump från Thermia ger trygg värme som även kan minska din uppvärmningskostnad med upp till 80 procent. Din närmaste Thermia-installatör hjälper dig kostnadsfritt med en kalkyl efter dina behov.

Jag vill veta mer Jag vill veta mer Jag vill veta mer

Jag vill veta mer om Thermias trygghetspaket

Stora Värmepumpsboken

Att köpa värmepump är ett klokt beslut, men det kräver eftertanke. Ska du välja bergvärme? Eller luftvärme? Vad är viktigt när det gäller varmvattenproduktion? Vad innebär begrepp som COP och årsverkningsgrad?

Stora Värmepumpsboken ger dig en bra grund inför valet av värmepump. Vi skickar ut den helt kostnadsfritt och du kan även ladda hem den som PDF. Trevlig läsning!

Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken

Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken