50 janne-carlson-ror-valberg

Janne Carlson Rör AB

Certifierad Thermiainstallatör, Vålberg, Karlstad, Grums, Edsvalla, Kil

DEN VIKTIGA INSTALLATÖREN

ATT KÖPA DEN BÄSTA VÄRMEPUMPEN RÄCKER INTE

För att en värmepump ska ge maximal besparing och bästa funktion måste man se till helheten – hur hela värmesystemet är utformat och samverkar. Därför är installationen minst lika viktig som själva värmepumpen.

Boka hembesök

Jag vill boka hembesök

Begär offert

Jag vill begära offert

Kostnadsfritt hembesök

För att få fram den information som krävs, för att ta fram den bästa helhetslösningen, behöver vi göra ett hembesök. Det är kostnadsfritt, och innebär inga förpliktelser från din sida. Vid hembesöket går vi igenom din befintliga värmeanläggning, tittar på huset och tomten och pratar igenom vilka behov du och din familj kan tänkas ha, nu och i framtiden.

En trygg investering

En värmepump från Thermia ger trygg värme som även kan minska din uppvärmningskostnad med upp till 80 procent. Din närmaste Thermia-installatör hjälper dig kostnadsfritt med en kalkyl efter dina behov.

Jag vill veta mer Jag vill veta mer Jag vill veta mer

Jag vill veta mer

Stora Värmepumpsboken

Att köpa värmepump är ett klokt beslut, men det kräver eftertanke. Ska du välja bergvärme? Eller luftvärme? Vad är viktigt när det gäller varmvattenproduktion? Vad innebär begrepp som COP och årsverkningsgrad?

Stora Värmepumpsboken ger dig en bra grund inför valet av värmepump. Vi skickar ut den helt kostnadsfritt och du kan även ladda hem den som PDF. Trevlig läsning!

Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken

Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken