50 janne-carlson-ror-valberg

Janne Carlson Rör AB

Certifierad Thermiainstallatör, Vålberg, Karlstad, Grums, Edsvalla, Kil

JUST NU

KÖP BERGVÄRMEPUMP! TV INGÅR!

Köp en berg-, jord- eller sjövärmepump från Thermia
före den 31 mars så får du en Samsung 50-tums 4K
Ultra HD Smart-TV på köpet.

Jag vill veta mer

Jag vill veta mer

Begär offert

Jag vill begära offert

Om erbjudandet

Erbjudandet gäller från den 1 februari till den 31 mars 2019. Installationen genomförs enligt överenskommelse med installatören.

Privatperson som köper en ny berg-, jord- eller sjövärmepump från Thermia, får vid beställning under kampanjperioden en 50-tums Smart-TV av modell Samsung UE50NU7445UXXC på köpet (värde ca 9 000 kr).

Erbjudandet gäller hos de återförsäljare som deltar i kampanjen och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Erbjudandet gäller inte fastighetsvärmepumparna Mega och Solid Eco.

En trygg investering

En värmepump från Thermia ger trygg värme som även kan minska din uppvärmningskostnad med upp till 80 procent. Din närmaste Thermia-installatör hjälper dig kostnadsfritt med en kalkyl efter dina behov.

Jag vill veta mer Jag vill veta mer Jag vill veta mer

Jag vill veta mer

Stora Värmepumpsboken

Att köpa värmepump är ett klokt beslut, men det kräver eftertanke. Ska du välja bergvärme? Eller luftvärme? Vad är viktigt när det gäller varmvattenproduktion? Vad innebär begrepp som COP och årsverkningsgrad?

Stora Värmepumpsboken ger dig en bra grund inför valet av värmepump. Vi skickar ut den helt kostnadsfritt och du kan även ladda hem den som PDF. Trevlig läsning!

Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken

Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken