50 janne-carlson-ror-valberg

Janne Carlson Rör AB

Certifierad Thermiainstallatör, Vålberg, Karlstad, Grums, Edsvalla, Kil

18 års skydd:

Marknadens starkaste trygghetspaket

Thermias trygghetsförsäkring kan nu förlängas ända upp till 18 år. Ingen slår oss på det!

Jag vill veta mer

Jag vill veta mer om Thermias trygghetspaket

Begär offert

Jag vill begära offert

Om Thermias Trygghetsförsäkring:

Sex års trygghet ingår alltid vid köp av en värmepump från Thermia, i form av en kostnadsfri trygghetsförsäkring. Därefter får du möjlighet att förlänga din försäkring ett år i taget. För dig som får din värmepump levererad från 1 oktober 2016, kan försäkringen nu alltså förlängas ända upp till 18 år för berg-, jord- och sjövärmepumpar, och upp till 16 år för luft/vatten- och luft/luftvärmepumpar.

Trygghetsförsäkringen är ett komplement till hem-, villa eller fritidshusförsäkring. Den ersätter självrisk och eventuell värdeminskning i samband med maskinskada.

Thermia har förhandlat fram de nya, unika villkoren tack vare ett envist och metodiskt kvalitetsarbete. Företagets kvalitetsarbete är nu fullt jämförbart med det som bedrivs i exempelvis bilindustrin.

En trygg investering

En värmepump från Thermia ger trygg värme som även kan minska din uppvärmningskostnad med upp till 85 procent. Din närmaste Thermia-installatör hjälper dig kostnadsfritt med en kalkyl efter dina behov.

Jag vill veta mer Jag vill veta mer Jag vill veta mer

Jag vill veta mer om Thermias trygghetspaket

Stora Värmepumpsboken

Att köpa värmepump är ett klokt beslut, men det kräver eftertanke. Ska du välja bergvärme? Eller luftvärme? Vad är viktigt när det gäller varmvattenproduktion? Vad innebär begrepp som COP och årsverkningsgrad?

Stora Värmepumpsboken ger dig en bra grund inför valet av värmepump. Vi skickar ut den helt kostnadsfritt och du kan även ladda hem den som PDF. Trevlig läsning!

Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken

Jag vill kostnadsfritt få Stora Värmepumpsboken